Oferim orice bariera electrica automata !

Oferim orice bariera electrica automata acces auto, pret atractiv, la o calitate superioara si garantam o functionare de durata. Barierele electrice auto sunt solutiile perfecte pentru toate tipurile de vehicule, precum si furnizarea de siguranta si securitate pentru acces pietonal intr-o zona interzisa. O bariera electrica acces parcare ocupa putin spatiu si dirijeaza uniform miscarea bratului de bariera acces parcare, pentru controlul traficului auto sau pietonal.

Bariera electrica va asigura imbunatatirea productivitatii!

Va doriti sa contribuiti la cresterea productivitatii afacerii dumneavoastra? Bariera electrica va asigura imbunatatirea productivitatii!
Preturi bune
 Barierele electrice automate sunt folosite pentru uz privat si industrial. Aceste bariere electrice sunt construite intr-o gama variata de modele, avand brate dreptunghiulare sau rotunde de la 1,5 la 12m. Barierele electrice pot fi comandate in diferite moduri: cu buton, telefonul mobil, telecomanda, cartela magnetica sau cartela de proximitate. Preturile barierelor lor sunt accesibile si variaza in functie de modele.
 Bariere electrice avansate
Noi proiectate si avansate din punct de vedere tehnic, barierele electrice automate sunt solutia ideala pentru un control acces complet si sigur. Barierele electrice sunt alegerea perfecta pentru medii de tranzit mare, cum ar fi: hoteluri banci, mall-uri, precum si blocuri de apartamente, companii, care necesita intotdeauna controlul accesului auto in zonele de parcare si pentru a asigura accesibilitatea numai oamenilor autorizati.
Ce mai astepti? Contacteaza-ne si afla mai multe !

Bariera electrica la dispozitia dumneavoastra !

Oferim orice bariera electrica automata, la un pret redus si o calitate superioara. Va garantam functionarea de durata prin calitatea produselor si profesionalismul echipei noastre.
De asemenea, va oferim service si montaj pentru orice bariera electrica. Service bariere electrice automate este unul dintre serviciile pe care Bariera-Electrica.ro le pune la dispozitia tuturor celor care intampina probleme cu bariere electrice. Indiferent de zonele in care este instalata, fie ca este bariera stradala sau nu, si de defectiunile pe care le are, specialistii in automatizari realizeaza service pentru toate barierele electrice automate.
Service bariera electrica pentru toate barierele, oricare ar fi producatorul lor. Indiferent de produsele pe care le aveti si de calitatea lor, la un moment dat acestea au nevoie de service si mentenanta.
Activitatile noastre de service vizeaza orice producator de bariera existent pe piata. Tehnicienii nostri au pregatirea teoretica si practica necesara pentru a executa diferite tipuri de interventii in toata tara. Desi o parte dintre aceste activitati de service se realizeaza in vederea corectarii anumitor defecte sau deficiente de functionare, service bariere electrice este recomandat si pentru intretinere bariera electrica automata, sporindu-i durata de viata.
Service bariera electrica la orice ora, 24/7.
Montaj bariera electrica este unul dintre serviciile noastre de baza. Executam operatiuni de montaj bariera electrica cu brat normal, dar si pentru bariera electrica cu brat articulat sau cu lant, de la orice producator.

Montajul corespunzator este foarte important, prevenind astfel interventii ulterioare la bariera. De aceea, echipa noastra este antrenata pentru a executa montarea in cel mai scurt timp si intr-un mod profesionist.
Un lucru foarte important: apelati doar la persoanele autorizate, tehnicieni pentru a preveni oricare tip de accident sau pentru a evita o defectiune mai mari decat cea existanta. Nu interveniti sub nicio forma asupra instalatiei sau a automatizarii !
De aceea Bariera-Electrica.ro va pune la dispozitie niste montaje profesioniste pentru dumneavoastra si cei dragi.
Asadar, barierele electrice sunt solutiile perfecte pentru toate tipurile de vehicule, precum si furnizarea de siguranta si securitate pentru acces pietonal intr-o zona interzisa.
Daca va confruntati cu o problema legata de accesul pietonal sau accesul vehiculelor in spatii rezidentiale si industriale respectiv comerciale, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi sfaturi si suport tehnic in domeniul barierelor electrice.
Asadar, barierele electrice sunt solutia perfecta pentru toate tipurile de vehicule, precum si furnizarea de siguranta si securitate pentru acces pietonal intr-o zona interzisa.
Iata cateva motive pentru care ar trebui sa lucrati cu echipa noastra:
– echipa noastra de specialisti va poate indeplini cu usurinta orice criteriu;
– costuri mici, favorabile dumneavoastra;
– lucram cu cei mai renumiti producatori, astfel siguranta produselor este asigurata;
– asistenta tehnica prin e-mail, web si telefonie, precum si asistenta de la distanta;
– interventii rapide pentru incidente critice;
– dispunem de numeroase oferte pentru a va indeplini toate criteriile cerute de dumneavoastra;
– misiunea noastra este sa oferim clientilor un randament semnificativ al investitiei lor si de a stabilii relatii de incredere.
Nu uitati : oricare ar fi nevoile in acest domeniu, putem furniza si monta oriunde v-ati afla.