Bariere electrice pentru toate nevoile – Bariera-Electrica.ro!

Pentru Bariera-Electrica.ro  clientii au o importanta ridicata, astfel incercam sa va oferim informatii necesare afacerilor dumneavoastra. Mai jos v-am pregatit o clasificare a barierelor electrice  in functie de dimensiune si in functie de utilizarea lor:

  • Bariere electrice de 2-3 metri

O bariera electrica 2-3 metri este utila pentru controlul traficului auto in diferite zone. Bariera electrica are un design modern si se manevreaza cu telecomanda. Pe site-ul Bariera-Electrica.ro, la rubrica bariere electrice de 2-3 metri gasiti preturi bune bariere rutiere si calitate superioara a acestora.

  • Bariere electrice de 3-4 metri

Catalogul de bariere electrice automate de 3-4 metri cuprinde bariere electrice de acces care sa va indeplineasca toate cerintele, dar si o buna functionare a barierelor electrice automate dupa indeplinirea serviciilor cerute de dumneavoastra. Barierele electrice de 3-4 metri sunt folosite in parcari, zone ce au nevoie de control acces, cu pasaje de pana la 4 metri.

  • Bariere electrice de 4-5

Corpuri bariere electrice de 4-5 metri sunt corpuri bariera electrica cu brat pana la 4 metri cu rezistenta sporita, vopsite antioxidare. O bariera auto de 4-5 metri se preteaza pentru utilizarea intensiva. O bariera electrica 4-5 metri cu brat pana la 5 metri lungime se poate folosi in multiple situatii. Corp bariera electrica 4-5 metri poate fi folosit ca bariera rezidentiala automata, bariera automata cu panou solar avand cu actionare electrica sau ca bariera cu telecomanda pe baza de semnale radio.

  • Bariere electrice de 5-6 metri

Sisteme bariere automate 5 – 6 m sunt bariere auto cu alimentare solara sau bariere electrohidraulice automate, utilizate pentru control acces pe o proprietate publica sau privata. Un sistem bariera acces 5 – 6 m are fiabilitate ridicata si un design modern, inclusiv un brat bariera rezistent de 5 – 6 metri.

  • Bariere electrice de 6-7 metri

O bariera electrica de 6-7 metri se integreaza usor in orice zona rezidentiala sau comerciala. Marcile cunoscute si designul inovator se adauga la preturi bariere electrice mici, usurand achizitia pentru un numar mare de clienti.

  • Bariere electrice de 8-10 metri

Sisteme bariere automate 8-10  metri sunt sisteme destinate controlului si accesului autovehiculelor in parcari sau alte spatii private, in zone rezidentiale sau industriale, magazine mari, intrari in incinte speciale etc. Preturi bariere sunt accesibile, astfel oricine poate cumpara o bariera electrica 8-10 metri, care functioneaza in orice conditii de vreme si trafic intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>