bariera_electrica_automata

Bariera electrica automata

        Barierele electrice automate sunt folosite pentru uz privat si industrial. Aceste bariere electrice sunt construite intr-o gama variata de modele, avand brate dreptunghiulare sau rotunde de la 1,5 la 12m. Barierele electrice pot fi comandate in diferite moduri: cu buton, telefonul mobil, telecomanda, cartela magnetica sau cartela de proximitate. Preturile barierelor lor sunt accesibile si variaza in functie de modele.

bariera automata, bariera electrica

       Noi proiectate si avansate din punct de vedere tehnic, barierele electrice automate sunt solutia ideala pentru un control acces complet si sigur. Barierele electrice sunt alegerea perfecta pentru medii de tranzit mare, cum ar fi: hoteluri banci, mall-uri, precum si blocuri de apartamente, companii, care necesita intotdeauna controlul accesului auto in zonele de parcare si pentru a asigura accesibilitatea numai oamenilor autorizati.

       Montarea barierei electrice automate in siguranta presupune o combinatie de elemente: instalarea fizica completa, fiind apreciat aspectul geometric al barierelor electrice si instalarea corecta a sistemelor de siguranta integrate.

bariera_electrica_automata

       Personalul nostru are experienta si certificari adecvate pentru a se asigura ca veti fi multumit cu noul sistem de instalare si sprijin in curs de desfasurare.

               

Barierele electrice automate sunt de obicei gasite la punctele de control, in parcari si intrarile in zonele restrictionate. Barierele electrice automate sunt de asemenea, metoda obisnuita pentru controlul trecerii prin cabinele de taxare. In unele locuri, barierele electrice automate sunt instalate ca o masura pentru calmarea traficului, prevenirea traficului, permitand in aceelasi timp vehicule autorizate, cum ar fi serviciile de siguranta pentru a profita de calea directa, mai scurta.

bariera_electrica_automata

        Ca urmare, oferim orice bariera electrica automata acces auto, pret atractiv, la o calitate superioara si garantam o functionare de durata. Barierele electrice auto sunt solutiile perfecte pentru toate tipurile de vehicule, precum si furnizarea de siguranta si securitate pentru acces pietonal intr-o zona interzisa. O bariera electrica acces parcare ocupa putin spatiu si dirijeaza uniform miscarea bratului de bariera acces parcare, pentru controlul traficului auto sau pietonal.

       Prin gama larga de lungimi si accesorii disponibile, va asiguram ca toate cerintele de instalare sunt indeplinite. Un sistem de bariere acces construit cu siguranta in minte, barierele electrice automate sunt proiectate pentru a rezolva toate problemele de acces si sunt foarte usor de utilizat.

             

Cere Oferta